Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție următorii termeni și condiții care guvernează utilizarea și achiziționarea produselor și serviciilor de pe site-ul SomnorilaHUB (www.somnorila-hub.ro). Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții în întregime.

1. Definiții

– “Noi”, “nostru”, “SomnorilaHUB” se referă la SMART TRAINING & BUSINESS CONSULTING SRL, furnizorul platformei de marketplace.
– “Vânzător”, “vânzători parteneri” se referă la persoanele fizice sau juridice care oferă produse și servicii pe SomnorilaHUB.
– “Cumpărător”, “dvs.”, “dumneavoastră” se referă la persoanele fizice sau juridice care achiziționează produse sau servicii de pe SomnorilaHUB.

2. Utilizarea platformei SomnorilaHUB

– Sunteți responsabil pentru utilizarea adecvată și în conformitate cu legile aplicabile a site-ului SomnorilaHUB.
– Vă angajați să furnizați informații corecte, precise și actualizate în momentul înregistrării și a plasării comenzilor.
– Nu puteți utiliza site-ul într-un mod care ar putea compromite securitatea, integritatea sau disponibilitatea acestuia.
– Nu puteți utiliza site-ul în scopuri frauduloase sau ilegale.

3. Plasarea comenzilor

– Plasarea unei comenzi pe SomnorilaHUB reprezintă o ofertă de cumpărare a produselor sau serviciilor respective.
– Comanda dvs. este supusă disponibilității produselor sau serviciilor și acceptării din partea vânzătorului.
– Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula comenzi în orice moment, fără a oferi motive, înainte sau după procesarea comenzii.
– Plasarea unei comenzi implică acceptarea prețurilor, descrierilor și termenilor de livrare specificate pentru produsul sau serviciul respectiv.

4. Plată

– Plata pentru produsele sau serviciile comandate se face cu cardul de credit prin intermediul platformei de plată securizată Stripe.
– Sunteți responsabil pentru furnizarea informațiilor de plată corecte și actualizate.
– Nu stocăm informațiile dvs. de plată pe serverele noastre. Toate tranzacțiile sunt gestionate de Stripe conform politicii lor de confidențialitate și securitate.

5. Responsabilitățile noastre

– SomnorilaHUB funcționează ca o platformă de intermediere între cumpărători și vânzători și nu asumă responsabilitatea pentru calitatea, conformitatea sau livrarea produselor sau serviciilor achiziționate.
– Ne străduim să oferim informații corecte și actualizate despre produsele și serviciile disponibile, dar nu putem garanta exactitatea completă a acestor informații.
– Ne rezervăm dreptul de a modifica sau elimina orice produs sau serviciu de pe site-ul nostru fără a oferi notificări prealabile.

6. Politica de returnare și rambursare

– Politica de returnare și rambursare a produselor sau serviciilor achiziționate pe SomnorilaHUB este stabilită de către fiecare vânzător în parte.
– Vă rugăm să consultați politica de returnare și rambursare specifică afișată pe pagina produsului sau serviciului înainte de plasarea comenzii.

7. Confidențialitatea datelor

– Ne angajăm să protejăm confidențialitatea datelor dvs. personale în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.
– Vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale.

8. Limitarea răspunderii

– În măsura maximă permisă de lege, nu ne asumăm responsabilitatea pentru daune directe, indirecte, accidentale sau consecințiale rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul SomnorilaHUB sau produsele și serviciile achiziționate prin intermediul acestuia.

9. Dispoziții finale

– Acești termeni și condiții constituie întregul acord între dvs. și SomnorilaHUB cu privire la utilizarea site-ului nostru și achiziționarea produselor sau serviciilor noastre.
– Orice modificare a acestor termeni și condiții va fi publicată pe site-ul nostru și va deveni efectivă imediat după publicare.
– În cazul în care oricare dintre clauzele din acești termeni și condiții este considerată nevalidă sau inaplicabilă, celelalte clauze vor rămâne în vigoare.
– Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile în vigoare din România.
– Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu acești termeni și condiții va fi supus jurisdicției exclusive a tribunalelor competente din România.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site-ul SomnorilaHUB.

Obține Un Ghid Gratuit

Abonează-te pentru a obține ghidul meu de somn gratuit, cu sfaturi esențiale pentru somnul copilului tău!

×
0